Prijava za prejem brezplačnega tedenskega poročila o trenutnih grožnjah, ki pretijo vašemu poslovnemu omrežju

 

ali nas pokličite:

 

Več informacij o brezplačnem poročilu

 

Kljub trenutnim varnostnim rešitvam, smo v podjetjih prevečkrat izpostavljeni novim načinom napadov, kar prepogosto žal slišimo v poslovnem svetu. Preverite vaše trenutne ranljivosti, in kako jih uspešno izboljšati ter omejiti.

Sistem Cisco ASA bomo brezplačno namestili v vaše podjetje in izdelali 5-dnevno poročilo o grožnjah, ki pretijo vašemu poslovnemu omrežju.

Po izpolnitvi zgornjega obrazca vas bomo kontaktirali in se dogovorili za termin testne implementacije rešitve ASA z Firepower storitvami - rešitev bo spremljala vaš promet, brez kakršnega koli vpliva na vaše poslovanje.

V tem obdobju boste preverili, kako lahko požarni zid nove generacije z Firepower storitvami pomaga vašemu poslovanju ter pridobili podrobno 5-dnevno poročilo o varnostnih grožnjah v podjetju in nasvete, kako jih omejiti.

DODATNO BOSTE IZVEDELI:

  • Kaj se dogaja v omrežju z vsemi vašimi napravami (PC-ji, Mac-i, tablicami in pametnimi telefoni)
  • Ali vaše naprave in aplikacije uporabljajo varne verzije operacijskih sistemov glede na trenutno znane ranljivosti
  • Preverili, katere naprave in uporabniki so v potencialni nevarnosti zaradi aktivne zlonamerne kode

Po preizkusnem obdobju je odločitev vaša. Opremo in tehnologijo, ki vas bo ščitila pred, med in po napadu lahko po ugodni ponudbi uporabljate še naprej ali pa nam jo brez obveznosti vrnete nazaj.