Pravno obvestilo

Uvod

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.varnostna1mestu.si (v nadaljevanju: spletno mesto).

Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. CISCO SYSTEMS, podružnica Ljubljana (v nadaljevanju: CISCO SYSTEMS) in Ingram Micro Ljubljana, d.o.o. (v nadaljevanju: Ingram Micro Ljubljana), se obvezujeta, da bosta storila vse, kar je v njuni moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarjata za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

Zaščita avtorskih pravic

Spletno mesto je izključna last CISCO SYSTEMS in Ingram Micro Ljubljana. Uporabnikom ni dovoljena uporaba dokumentov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. CISCO SYSTEMS in Ingram Micro Ljubljana imata na vseh gradivih materialne in moralne avtorske pravice.

Zaščita zasebnosti

Ob prvem obisku spletnega mesta, se na vaš računalnik shrani "piškotek", ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. Več o vrstah piškotkov in njihovem upravljanju, si preberite tukaj.

Varstvo osebnih podatkov

CISCO SYSTEMS in Ingram Micro Ljubljana se zavezujeta, da bosta s podatki, ki jih bodo preko spletnega mesta posredovali uporabniki, ravnala v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. CISCO SYSTEMS in Ingram Micro Ljubljana bosta osebne podatke obdelovala na podlagi zakona ali osebne privolitve uporabnika. Posredovane osebne podatke bosta uporabila izključno za vnaprej določene namene potrjene s strani uporabnika.

Zunanje povezave

Del spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh spletnih strani CISCO SYSTEMS in Ingram Micro Ljubljana ne odgovarjata.

Sprememba pogojev

CISCO SYSTEMS in Ingram Micro Ljubljana si pridržujeta pravico do spreminjanja teh pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene.

Zaključek

Z vstopom na spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.


 

Ljubljana, 26. januar 2017